duminică, 20 octombrie 2013

Prajitura cu nuca I

Ingrediente:

- 6 oua;
- 2 pahare zahar;
- 1 pachet margarina;
- 2 linguri cacao;
- 1 pliculet praf de copt;
- 500 g faina;
- 1 pahar cu nuca.

Mod de preparare:

Se amesteca bine margarina cu un pahar cu zahar si cacaua pana devine o crema.
Ouale se separa in albusuri si galbenusuri.
Galbenusurile se bat separat cu un pahar cu zahar.
Albusurile se bat spuma si se amesteca cu crema din margarina, zahar si cacao.
Se adauga in compozitia rezultata faina, nuca si praful de copt ( stins in otet). Se adauga faina pana coca are consistenta ca pentru chec ( consistenta - moale).
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se pune tava in cuptor timp de 15 minute, apoi se scoate, se pun deasupra galbenusurile batute cu zahar si sa introduce din nou in cuptor, lasand pana se coace.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu