sâmbătă, 26 octombrie 2013

Peste file la cuptor

Ingrediente:

- 1 kg file de peste;
- 2 rosii;
- 100 g branza sau cascaval;
- 3 catei usturoi;
-  1 legatura patrunjel;
- 3 linguri ulei floarea soarelui;
- sare;
-  piper.

Mod de preparare:


Se aseaza o folie de aluminiu intr-o tava, apoi se pune uleiul si se intinde pe toat suprafata.
Se pune sare si piper in tava, dupa gust, se aseaza pestele in tava sa se prinda ulei pe partea de jos si apoi peste se intoarce pentru ca uleiul cu sarea si piperul sa ajunga pe toata suprafata.
Se da la cuptor cca 10 minute la cuptorul preincalzit.
Se scoate tava, se intoarce pestele, se rade branza ( sau cascavalul), se adauga pe peste rosiile taiate felii.Se presara usturoiul taiat marunt si patrunjelul.
Apoi se mai pune la cutor inca cca 15 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu