Ingrediente necesare pentru 4 foi:
- 10 linguri ulei;
- 10 linguri de zahar;
- 10 linguri suc de rosii;
- 2 oua;
- 2 linguri amoniac alimentar;
- 2 linguri otet;
- faina in jur de 500g;
- 1 lingurita sare.
Mod de preparare:
Se pune intr-un castron sucul de rosii, zaharul si uleiul.
Se
"stinge" amoniacul cu otet si se adauga in castron. Se dauga apoi cele 2
oua, sarea si faina. Se adauga faina pana coca devine nici moale si
nici tare, sa aiba o consistenta medie.
Se imparte coca in 4 parti, se intind devenind 4 foi si se coc in cuptor pe fundul unei tavi.
Ingrediente necesare pentru umplutura:
- 1/2 kg smantana;
- 1 pahar zahar;
- 1 mana de nuci;
- 1 lingur cu varf de cacao.
Mod de preparare:
Se pun toate intr-un castron si se amesteca bine pana devine o crema.
Aranjament:
Intr-o
tava sau pe un fund de bucatarie se pune o foaie, apoi un rand de crema, apoi foaie, apoi crema, apoi alta foaie, apoi iar crema
si apoi a patra foaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu